BGBusiness.com
English
Начало За Нас Новини Радио Регистрация Запитвания Анализи Форум Поща Контакт
Земеделие и животновъдство
Хранително-вкусова промишленост
Енергийни ресурси и суровини
Металургия и металообработване
Машиностроене - машини
Превозни средства и транспортна техника
Химия и фармация
Каучук и пластмаси
Дървообработване и мебелна промишленост
Промишлено и гражданско строителство
Стъкло и строителни материали
Информационни Технологии
Телекомуникационна индустрия
Електрическо и електронно оборудване
Хартия и картон
Кожарска и обувна промишленост
Текстил и облекло
Тъкани
Облекла
Аксесоари
Печатарство и издателска дейност
Разни изделия
Транспорт и транспортни услуги
Туризъм и пътувания
Комуникация, реклама и медии
Банки, финанси и застраховане
Консултантски и други услуги
Измервателна техника
Търговия
Системи за охрана и пожароизвестяване
Недвижими имоти
Принадлежности за офиса
Разширено търсене
Отраслов указател:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Фирми - Отраслов указател

Аристо България

Адрес: Варна, "Марко Балабанов" 29 Дейност: Дизайн, производство и експорт на луксозни бутикови облекла. Всяко изделие е уникално, автентично, ръчно изработено, широка гама модели, цветове и прежди. Дамска, мъжка и детска линии. Всичко с марката "Бабини куки".

пълна информация

OfficePro

Адрес: Варна, ул."Македония" 31 Дейност: Добър персонал = отлични резултати!

OFFICEPRO е водещо име в подбора на административен персонал. Компанията е създадена с мисията да бъде Вашият надежден и качествен партньор в областта на човешките ресурси.

За работодателите, методът на подбор на OFFICEPRO е бърз, изгоден и изключително ефективен. Нашият подход, базиран на модерни технологии и методи, включващи профилиране на работното място, специализирани интервюта, проверка на препоръките и др. гарантира, че всички представени кандидати са квалифицирани за вакантната позиция.

За търсещите работа, OFFICEPRO гарантира, че всяка позиция е реална и акуратно описана. Всеки кандидатстващ ще бъде внимателно преценен и ще получи отговор независимо от резултата. Всеки кандидат заслужава внимание и уважение, които са в основата на визията и методите на OFFICEPRO.

пълна информация

Дейта Консулт ООД

Адрес: Варна,ул.Авксентий Велешки 12 Дейност: Информационна производствена система за ефективно управление и контрол на шивашкия бизнес.Складови наличностти на материали, скроени и готови изделия.Разходни норми за материали и труд.Себестойност.Ценообразуване.Ежедневен отчет на труда.Оптимизация на произвоството.ДМА и други.

пълна информация

Асикостас МВ" ЕТ

Адрес: Благоевград ул.Броди №6 ет.1 Дейност: Създадена през 2001 г.фирмата се занимава основно със ушиване трикотажно облекло на ишлеме,мъжко,дамско и детско.Фирмата работи в момента предимно за гръцкия пазар.Възможност за изпълнение на поръчки на 25000 бр. месечно блузи,тениски и др.

пълна информация

АРГО ИМПЕКС-ООД

Адрес: София,ул."Екзарх Йосиф"№37 Дейност: Търговия на едро с дрехи-втора употреба-от Франция.Складова база в София-в края на бул."Стамболийски" по посока Западен парк,завива се на дясно-склада се намира на около 150м в права посока-ул."Ив.Козарев"№5.

пълна информация

Булмакс 2000 ООД

Адрес: София ; жк. Надежда 6 бл. 610 Дейност: производство на ишлеме на дамски палта ,поли,панталони и др.

пълна информация

Дарк Блу България ЕООД

Адрес: София 1404, ул. Хайдушка гора 143 Дейност: Дарк Блу България ЕООД е официален представител за България на дънковите и спортни облекла с марката Dark Blue. За да видите нашите модни предложения за сезона Пролет/Лято 2006, заповядайте в нашия show-room: гр. София, ул. Теодосий Търновски 134, вх.А, ет.1, ап.1, тел. 02/ 865 4635

пълна информация

Cotton feel Ltd.

Адрес: 22 mesta str,2850 petrich,Bulgaria Дейност: Jersey clothing manufacturing

пълна информация

Джеронимо ООД

Адрес: България, Бургас 8000, ул."Одрин" 2 Дейност: Фирма " Джеронимо " ООД се занимава с производство и търгувия на висококачествено мъжко бельо.
www.geronimo.bg; www.geronimo-lg.com

пълна информация

КВАЛИТЕТ

Адрес: гр.Русе, ул. " Д.Дончев " 2 Дейност: Производство на дамска конфекция.

пълна информация

Monteli

Адрес: София Дейност: Производство на мъжко луксозно облекло.

пълна информация

Арт-Стил-Лалка Стефчева ЕТ

Адрес: Асеновград,ул."Васил Левски"3 Дейност: Сватбен салон"АРТ-СТИЛ",Асеновград-производство и продажба на булченски и официални рокли и аксесоари.

пълна информация

Виема - ООД

Адрес: гр.Плевен 5800; бул. "В. Левски" 63 Дейност: Виема е производител на висококачествени дамски и мъжки облекла – палта, шлифери, костюми и якета. Виема проектира и изработва фирмено униформено облекло.
Лице за контакт: Мариана Закова

Company Viema is a producer of luxury ladies and men’s outerwear – coats, raincoats and suits. Viema design corporate uniform wear, according to the specific requirements of each company.
Contact person: Mariana Zakova

пълна информация

НИНКИ - Иванка Иванова ЕТ

Адрес: гр.Елена ул."Иларион Макариополски"19 Дейност: продажба на бебешко,детско и юношеско облекло. търси производители за сътрудничество.

пълна информация

Мираж Трейд ООД

         

Адрес: гр.Варна,ул.Тодор Влайков№65(фабрика Христо Ботев) Дейност: Създадена през 2000г в гр.Варна с два основни предмета на дейност:
1. Производство и търговия с мека мебел
2. Комплексно текстилно обзавеждане за хотели,ресторанти,вилни селища,апартаменти на чужденци

пълна информация

Дигит-2005 ЕООД

Адрес: ул."Райко Жинзифов"28 Дейност: Основната дейност на “ДИГИТ 2005” ЕООД е ориентирана към производство и търговия с работно и защитно облекло, работни обувки и ботуши за всеки вид дейност,ръкавици, както и лични предпазни средства по безопасност на труда.Качеството на продуктите е подплатено със сертификат за европейското им равнище,който съдържа резултати от изпитания в акредитирани лаборатории,декларация за съответствие.Същевременно цените са изключително ниски.Обслужването и коректността са на отлично ниво,гъвкавост.Предлагаме пълно комплексно обслужване-всичко на едно място,като работния ни каталог е от 130 цветни страници с огромно разнообразие от артикули.Предлагаме за работното облекло-цели и полугащеризони,панталони,куртки,якета,елеци,шапки и други,ситопечат с името и логото на фирмата в един или повече цветове.

пълна информация

Европринт 2004 ЕООД

Адрес: гр.Петрич, ул."Места"3 Дейност: Топъл печат, ситопечат върху текстил.

пълна информация

ЕТ"Грация-Елегант"

         

Адрес: ул."19 Февруари" 25 Дейност: Производство на висококачествена дамска конфекция: блузи, поли, панталони и др.

пълна информация

ЕТ"НАДЯ-ГОРАН ГОРАНОВ"

Адрес: БЯЛА СЛАТИНА Дейност: ШИЕНЕ НА ОБЛЕКЛА

пълна информация

Дафра-ДГ ООД

         

Адрес: кв."Три чучура север" Дейност: Дафра-ДГ ООД
Висококачествено производство на работно облекло, знамена, тениски, бебешки дрехи, тениски, спални комплекти, бельо и др. Фирмата работи и по специални поръчки на клиента. Пълен асортимант от лични предпазни средства.

пълна информация

ПАВ ТРЕЙДИНГ ЕООД

         

Адрес: ул. Поп Харитон 59, 9 Дейност: Детски бутикови облекла на гръцката марка TRICOTEEN. Облеклата задоволяват и най-изисканите вкусове за дизайн и качество.

пълна информация

СЕРТЕЛ ЕOОД

Адрес: гр.Шумен бул."Ришки Проход" N:56 Дейност: Фирма ’’Сертел’’ Еоод-Шумен
извършва всички видове бродерия с машини ZSK както и проектиране и дизайн на бродировачни програми. Изключително кратки срокове и атрактивни цени!

пълна информация

Wear House

         

Адрес: България, София 1574,ж.к. "Слатина",ул. "Корал", бл.12 Дейност: Фирма Уеър хаус е директен вносител на маркови дрехи от Франция. Предлаганите продукти са на водещи производители като Mexx, Lee, Wrangler, Adidas, Converse, Levi\'s. Разполагаме с богата колекция от мъжки, дамски и детски дрехи. Предлаганите стоки се продават само на едро.

пълна информация

Деница Стар ЕООД

Адрес: Гр. Русе, ул. "Църковна независимост" 11 Дейност: Бельо на едро и дребно.Електронен On line магазин и склад на едро за луксозно бельо

пълна информация

МАНИЯ - ВЕРИГА МАГАЗИНИ ЗА ДРЕХИ ВТОРА УПОТРЕБА

         

Адрес: гр.Варна, ул. Тролейна 6 Дейност: Верига магазини „SECOND HAND MANIA” е най - голямата в България и една от водещите в Източна Европа в търговията с дрехи втора употреба. Внос от Дания, стока с отлично качество. Предлагаме богат на артикули асортимент.
Имаме дванадесетгодишен опит и за това време създадохме 23 магазина в цялата страна и два в Букурещ- Румъния.
Ако обичате марковите и стилни дрехи на атрактивни цени- „SECOND HAND MANIA” е вашият магазин.
Предлагаме търговия на едро на атрактивни цени.
Сключваме договори за франчайз партньорство, ако искате да откриете собствен магазин „SECOND HAND MANIA”. Ако искате да развивате бизнес, ние сме вашият партньор- ВЕРИГА МАГАЗИНИ „SECOND HAND MANIA”.
Продаваме на едро памучни парцали и отпадъци на атрактивни цени - 0,80лв./без ДДС.

пълна информация

ТИАНЕЛИ ЕООД

Адрес: гр. Пловдив жр Тракия бл. 100 Дейност: Производство на трикотажни облекла

пълна информация

ЕТ Евро - Принт - Никола Киров 34

Адрес: жк.Надежда, бл.256 Дейност: На нашият сайт имате възможност да купите дрехи за Вас или Вашите близки. Огромно разнообразие и избор на елегантни дрехи за всяка възраст.

пълна информация

Детски дрехи еоод

Адрес: гр. Варна ул. Чайка 85 Дейност: Интернет магазин ДЕТСКИ СВЯТ онлайн детски магазин за качествени маркови детски и бебешки дрехи,обувки и играчки. детски дрехи,детски обувки,детски играчки,бебешки дрехи,детски магазин,детски стоки,детски дрехи онлайн,детски онлайн магазин,бебешки обувки,detski drehi,detski obuvki,detski magazin,detski online magazin,detski igrachki,bebeshki drehi,detski stoki,detski drehi online,bebeshki obuvki

пълна информация

Ка Матик ООД

         

Адрес: гр. Пловдив, бул. Кукленско шосе 9Н Дейност: Ка Матик ООД е българска компания, която работи в областта на индустриалната автоматизация.
Предлагаме пневматични компоненти, алуминиеви профили за машинни конструкции, хидравлични демпфери, газови пружини, магнет-вентили и шлаухи.
Ка Матик е оторизиран дилър на:
Metal Work S.p.A. – пневматични компоненти за автоматизацията,
ACL Srl. – магнет-вентили,
Weforma GmbH – хидравлични демпфери и газови пружини,
Lipro d.o.o. – алуминиеви профили,
Mebra Plastik S.p.A. – шлаухи и спирали за пневматика и хидравлика.
Наши клиенти са машино-производителни фирми, фирми от хранително-вкусовата и лека промишленост, химическа промишленост и др.

пълна информация

Авин Лейди

         

Адрес: Стара Загора, бул. Руски 32, ет.1, вдясно Дейност: Модна къща Авин Стил е лидер в областта на дизайна в гр. Стара Загора. Фирмата е създадена през 1989 г. и от тогава развива успешно своята дейност в областта.

пълна информация

Ромина фешън ЕООД

Адрес: гр. София, Ул. Свети Иван Рилски 14 Дейност: Уникални дамски, бални и булченски тоалети изработени от маркови италиански платове. Експресни шивашки услуги. Поръчки и поправки на официални и ежедневни, дамски, мъжки и детски облекла. Предлагаме и маркови италиански платове www.platove-bg.com

пълна информация

Consult Gear (Asimvest Ltd.)

         

Адрес: 5, Vaklinec St. Дейност: Консултантски услуги, извършване на одити, управление и мениджъмнт на фирми в областта на недвижимите имоти, производството, селското стопанство, добивна промишленост, енергетика, телекомуникации, услугите.

пълна информация

Топ текс 77

         

Адрес: Пловдив 4000,ул \\\"Цар Иван Шишман\\\"2 Дейност: Топ текс 77-Производство на работно облекло Фирмата е производител на работни облекла,лични предпазни средства,работниобувки,ботуш,тениски,шапки и др. и разполага с богата гама цветове на ралични материй като по този начин дава възможност на своите клиенти да изберат предпочитаната от тях материя!

пълна информация

Ню Вижън Груп България ООД

         

Адрес: Варна жк.Младост Дейност: Ню Вижън Груп България” ООД е официален представител на фирмите „Анти Слип Сълюшънс” - „ Великобритания и \"Нанобиз\" ООД - Полша, за територията на България и Румъния. Нашият каталог включва продукти и услуги насочени към защита живота, здравето на хората и опазване на околната среда, и базирани изцяло на иновациите в нанотехнологиите. Нашето дружество действа на Българския пазар от средата на 2009 година, под формата на Дружество по Закона за Задълженията и Договорите. Поради високия интерес от предлаганите от нас услуги и разширяване на дейността ни, в края на 2010 същото бе преобразувано в Дружество с Ограничена Отговорност. Управлявано от ентусиасти със сериозен професионален опит, натрупан от дългогодишния им трудов стаж в компании със сериозна бизнес история, в централна и западна Европа. Ние вярваме, че равновесието между цена и качество не е мираж, и в никакъв случай не трябва да се постига на базата на компромиси. Нашата цел е да подсигурим вашия уют и спокойствие у дома, и в офиса. Ежедневно да доказваме, че отговорностите поети към вас не са просто обещания, а реален ангажименти. По този начин искаме да изградим във Вас, доверие към нас, нашите продукти и услуги. Ние знаем, че доверие ще се изгради бавно, и може да се загуби за секунди, но сме готови да посрещнем това предизвикателство и сме сигурни, че ще успеем, каквото и да ни струва. Част от нашето портфолио са сериите от продукти и услуги: *Анти Слип-Сейф Грип обработка за защита от подхлъзване. *Нано Стоун-Защита от влага,зацапване,атмосферни влияния и др. *Нано Ауто-Серия от продукти за защита на автомобилни стъкла,лаково покритие,тапицерия и облицовки,хромирани и пластмасови елементи и др. *Нано Антиграфити-Срещу умишлени замърсявания с боя,графити и др.

пълна информация

Арткомерс ЕООД

         

Адрес: 4000 ПЛОВДИВ, Бул. \\\"В.АПРИЛОВ\\\" 20 Б Дейност: * КОРПОРАТИВЕН ДИЗАЙН – разработка на фирмен знак и търговска марка / визитки, бланки, папки, пликове, формуляри,картички, покани,кубчета с лого и адрес/. * ПРОУЧВАНЕ, ЗАЯВКА И РЕГИСТРАЦИЯ НА ЗАПАЗЕН ЗНАК И ТЪРГОВСКА МАРКА. * ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН, ПРЕДПЕЧАТ И ПЕЧАТ НА РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ /визитки, листовки, дипляни, каталози, плакати, календари/. * WEB ДИЗАЙН – изработване, регистрация и поддръжка на фирмен сайт. * ВЪНШНА РЕКЛАМА върху билбордове, превозни средства и други носители. * ЗА ФИРМИ, ХОТЕЛИ, МАГАЗИНИ, КАЗИНА - ОБЕМНИ СВЕТЕЩИ БУКВИ И НАДПИСИ И ОБЕМНИ БУКВИ/НАДПИСИ ОТ ХРОМ-НИКЕЛ.

пълна информация

Blackmarket.bg

         

Адрес: ул. Княз Борис I №127 Възраждане Дейност: Имате нужда от нова рокля или сте харесали костюм точно по мярка. За всичко това може да разчитате на Black Market. Дизайнерски рокли, мъжки или дамски костюми, поли, ризи и всичко това ще бъде специално ушито за вас с нужното внимание и стил. http://blackmarket.bg

пълна информация

ЕТ "Игресия-Стоянка Боева"

Адрес: Suha reka, bl. 225A, en.B Дейност: www.happykids.bg В детския онлайн магазин HappyKids.bg ще откриете най-новите модни тенденции в детските и бебешки дрехи. Удобни и елегантни детските дрехи даряват увереност и цветно настроение. Ние ви предлагаме голямо разнообразие от детски и бебешки дрехи, бельо и аксесоари. Тук ще намерите много качествени бебешки комплекти, бебешки бодита, блузки за бебета, роклички за бебета, бебешки панталонки, бебешки дънки, както и подходящи за зимния сезон - топли и удобни бебешки якета, жилетки за бебета. За Момичета предлагаме невероятни дрехи - атрактивни детски рокли, детски поли, детски туники, панталони за момичета, детски блузи за момичета. За летния сезон предлагаме детски потници за момиче, тениски за момиче, детски поли, летни панталони за момиче и дънки за момиче. Разполагаме с чудесни и комфортни детски дрехи за Момчета - детски ризи, якета за момче, детски момчешки комплекти, детски блузи за момче, детски дънки за момче, детски тениски за момче и панталони. www.happykids.bg

пълна информация

Мели-М ООД

Адрес: Пловдив,ул.Иван Арабаджията № 3 Дейност: Автентични и стилизирани български и чужди народни носии, съобразени със специфичните регионални характеристики. Музикални инструменти, аксесоари: пафти, пендари, чапрази, пояси, колан Мажоретни и сценични костюми, декори.

пълна информация

КИА интим ЕООД

         

Адрес: Казанлък ул. Славянска 2 Дейност: Онлайн магазин за бельо. Качествено българско бельо от КИА интим. Отлично дамско и мъжко бельо произведено от висококачествени материали. Нашият асортимент включва: сутиен, твърда чашка, мека чашка, прашки, бикини, боксери, корсети, комплекти, бодита, корсажи, пижами.

пълна информация

ЧИЙФС ЕООД

Адрес: Акация 13 Дейност: 'Чийфс'' ЕООД е семейна компания комбинираща повече от 30 години опит с модерен вкус за да получите работното облекло от което се нуждаете! Нашите продукти включват ризи, тениски, суичъри, елеци, вратовръзки, престилки, къси/дълги панталони и др. За повече информация и модели посетете нашият сайт http://www.chiefsworkwear.com !

пълна информация

fashiontype

Адрес: http://www.thefashionflight.com/ Дейност: В нашият прочут маркет ще намерите търсените от вас на супер цени маркови дрехи онлайн. Посетете интернет магазина ни и разгледайте колекциите ни.

пълна информация

Каммартон България ЕООД

         

Адрес: 1220 София, ул. "Илиeнско шосе" No 8 Дейност: "Каммартон България" предлага продукти на водещи индустриални фирми от Швеция, Германия, Италия, Испания, Англия и др. в направления: Рязане и заваряване, Строителна техника, Индустриални консумативи, Мебелна индустрия, Инструменти, Лични предпазни средства, Складова и опаковъчна техника. "Каммартон България" осигурява гаранционно и след гаранционно обслужване, както и отдаване под наем на фирми и крайни потребители. Локалните офиси са в градовете: Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Благоевград, Габрово, Враца, Нови Пазар, Свищов.

пълна информация

Спортни и дамски обувки онлайн от SportModa.bg

Адрес: София, София, ул. Подуево N9 Дейност: СпортМода ЕООД е фирма предлагаща дамски и мъжки обувки, кецове и маратонки онлайн с изключително високо качество и гарантирано оригинални. Работим с много от известните световни марки от рода на Адидас, Асикс, Найк, Пума, Дизел и др.

пълна информация

СОФИЯ ФЕШЪН

Адрес: София, ул. Леге 3 Дейност: СОФИЯ ФЕШЪН ЕООД предлага в своите Модни бутици JUNIOR луксозни дрехи, обувки и аксесоари за деца, бебета и тинейджъри от световно известни модни марки като : Kenzo kids, Junior Gaultier, Boss Kidswear, John Galliano, Blumarine, Paul Smith Junior, Replay and SonS, LINO BOVES BRAND и др. Марковите детски, бебешки и тинейджърски дрехи, които ще откриете на адрес: ул.Леге 3, София 1000 и Paradise Center София, България бул. “Черни връх” 100 Етаж: 1 са дело на едни от най-големите дизайнери в света на модата, заповядайте и онлайн на адрес junior .bg

пълна информация

БГБизнес СЪБИТИЕ
БГБизнес ИНТЕРВЮ
login  Потребителски вход:

Потребителско име:


Парола:Забравена парола?
finance Финанси
Източник: БНБ  
Държавна администрация
Общинска администрация
Проекти по програми за финансиране
Обществени поръчки
Нормативни актове